ASGAARD SAGA – Digitaal dyslexie behandelprogramma

ASGAARD SAGA – Digitaal dyslexie behandelprogramma

Nu de scholen gesloten zijn in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is het essentieel om leerlingen met leesproblemen en dyslexie goed te blijven ondersteunen!

Zelfstandig oefenen met behulp van Asgaard Saga!

Asgaard Saga is hét digitale behandelprogramma waarbij kinderen door middel van gamification worden gestimuleerd en gemotiveerd om te leren, terwijl ze daarbij ook veel plezier ervaren. Asgaard Saga helpt kinderen, volledig zelfstandig, aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers! Het is een groot voordeel dat Asgaard Saga zowel op school als ook thuis gespeeld kan worden! Maar hoe werkt het spel? Check de video!

Gratis demo nu beschikbaar!

Zelf alvast een kijkje nemen in de wereld van Asgaard Saga? Dat kan! Vraag een demo aan via https://asgaard-saga.nl/demo/ en je ontvangt direct de logingegevens per mail.

Online behandelsessies voor extra hulp

Wij bieden Asgaard Saga ook aan in combinatie met online sessies door professionele dyslexiebehandelaars. Heeft jouw kind moeite met lezen en/of spellen en ben je als ouder op zoek naar extra hulp? Dan staan wij via Dyslexie Online graag klaar om jouw kind op een leuke en uitdagende manier beter te ondersteunen!

Hoe kunnen wij je helpen?

Een gamelicentie voor Asgaard Saga kun je online bestellen via https://asgaard-saga.nl/voor-thuis/. De online behandelsessies met één van onze professionele dyslexiebehandelaars kun je via https://www.dyslexieonline.nl/ bestellen.

Vragen?

Wil je meer informatie of heb je aanvullende vragen? Vul dan het contactformulier in op onze website!