Ik vind spelen met Asgaard Saga héél leuk!

Jasmijn

Ik vind spelen met Asgaard Saga héél leuk!

“Ik vind spelen met Asgaard Saga héél leuk! Je hebt elke dag 10 opdrachten, soms zou ik er wel 100 willen! Veel opdrachten zijn spelletjes en die vind ik tof om te spelen. Eerder moest ik opdrachten maken in een boekje en dat was heel erg saai!” – Jasmijn

Asgaard Saga is hét digitale behandelprogramma waarbij kinderen door middel van gamification worden gestimuleerd en gemotiveerd om te leren, terwijl ze daarbij ook veel plezier ervaren. Asgaard Saga helpt kinderen, volledig zelfstandig, aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers en kan worden gebruikt in de zorg, op scholen, maar ook als particulier!

Gratis demo

Neem ook een kijkje in de wereld van Asgaard Saga en vraag de gratis demo aan via https://asgaard-saga.nl/demo/