Heeft u Asgaard Saga voor het onderwijs al ontdekt?

Achtergrond Asgaard Saga onderwijs

Heeft u Asgaard Saga voor het onderwijs al ontdekt?


Asgaard Saga is een revolutionair vooruitstrevend oefenprogramma voor het onderwijs. De uitdagende game omgeving verhoogt de motivatie en het plezier bij de leerlingen en het portaal geeft u uitgebreide mogelijkheden om uw leerlingen goed te volgen.

De oefeningen kunt u volledig en gedetailleerd personaliseren via de modules fonologie, lezen en spellen. Het portaal geeft analyse mogelijkheden en voorziet u van rapportages op leerling- en schoolniveau.

De leerlingen kunnen de game op iedere gewenste plek, op ieder gewenst tijdstip en ook buiten school spelen. Daardoor ontstaat er meer oefentijd en kunnen er meer kilometers gemaakt worden, zonder dat daarvoor continue uw toezicht nodig is.

Bekijk meer informatie op https://asgaard-saga.nl/onderwijs en vraag de speciale onderwijsdemo aan!