NIEUW: Subsidieregeling verbetering basisvaardigheden

Subsidie

NIEUW: Subsidieregeling verbetering basisvaardigheden

Scholen voor primair en voortgezet onderwijs kunnen vanaf half augustus tot eind september ondersteuning aanvragen om de resultaten op o.a. de basisvaardigheden taal en digitale geletterdheid aantoonbaar te verbeteren. De subsidie komt beschikbaar voor de schooljaren 2022/2023 en 2023/2024.

MEER INFORMATIE OVER DE SUBSIDIEREGELING
Circa 500 scholen kunnen gebruikmaken van een basissubsidie voor effectieve interventies. Voor ongeveer 150 scholen is er ook nog een aanvullende subsidie beschikbaar met ondersteuning vanuit een basisteam.

Wij helpen u graag de meest effectieve interventies uit te zoeken of bij uw subsidie aanvraag! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@asgaard-saga.nl of neem contact met ons op via www.asgaard-saga.nl.