Al duizenden kinderen in Nederland spelen Asgaard Saga thuis, op school of tijdens een dyslexiebehandeling!

Asgaard-Saga-Duizenden-kinderen

Al duizenden kinderen in Nederland spelen Asgaard Saga thuis, op school of tijdens een dyslexiebehandeling!

Asgaard Saga is hét digitale behandelprogramma waarbij kinderen door middel van gamification worden gestimuleerd en gemotiveerd om te leren, terwijl ze daarbij ook veel plezier ervaren. Asgaard Saga helpt kinderen, volledig zelfstandig, aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers en kan worden gebruikt in de zorg, op scholen, maar ook als particulier!

Gratis demo
Bent u nieuwsgierig en wilt u Asgaard Saga samen met uw kind uitproberen? Schrijf u dan in voor een gratis pre-order van de Asgaard Saga demo via https://asgaard-saga.nl/demo/! Wij wensen u alvast veel plezier met het uitproberen van Asgaard Saga!