Over ons

Dé digitale revolutie in dyslexiebehandeling

Asgaard Saga is ontwikkeld door Berkel-B en Hulan. De behandelprincipes die in het programma aan bod komen, zijn gebaseerd op (recentelijke) wetenschappelijke inzichten en op basis van onze jarenlange praktijkervaring.

 

Al meer dan 2100 kinderen werken al met dit vooruitstrevende programma.

De mensen achter Asgaard Saga

Asgaard Saga is een product van Berkel-B en Hulan. In deze samenwerking komen de twee werelden bij elkaar, de inhoudelijke dyslexie-kennis en het game-design. Wij gebruiken inzichten uit de wetenschap én onze jarenlange praktijkervaring om educatieve producten te ontwikkelen. Vanuit Berkel-B zijn al duizenden kinderen met dyslexie behandelt, de serious games van Hulan worden wereldwijd dagelijks door tienduizenden gespeeld. Door het spelen van Asgaard Saga wordt de speelervaring ook een leerervaring.

 

Asgaard Saga wordt gemaakt door een enthousiast team die allen hetzelfde doel voor ogen hebben. Wij stellen ons graag nader aan je voor.

Jorna

Jorna

Zorgspecialst

Orthopedagoog generalist, jarenlange ervaring in zorg en onderwijs, ontwerper van de behandeltool.

Jan

Jan

Zorg- en bedrijfsdeskundige

Jarenlange ervaring als ondernemer in de zorgsector, gespecialiseerd in dyslexiezorg met een groot landelijk netwerk, bestuurlijk adviseur voor het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Actief in de dyslexiewereld. Pleit voor meer innovatie in de markt, die hard nodig is. Daarom continue bezig om verbeteringen door te voeren.

Team Hulan

Team Hulan

ontwikkelteam Hulan

Game studio Hulan maakt games en gamification toepassingen voor verschillende doelgroepen. Vanuit Waalre (bij Eindhoven) werkt het team elke dag aan de mooiste apps en leukste games. En de aller- aller- allerleukste game is natuurlijk Asgaard Saga.

 

Pascal

Pascal

Technisch deskundige

Werkzaam in het lab van de Radboud Universiteit en houdt zich o.a. bezig met het digitaal meten van reactiesnelheid en accuratesse.

Het laatste nieuws