Asgaard Saga helpt kinderen, volledig zelfstandig, aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers!

Gamification

Gamification

Asgaard Saga sluit volledig aan bij de belevingswereld van kinderen. Met gamification technologie zorgt het er voor dat kinderen lezen leuk gaan vinden en daardoor meer leeskilometers maken. Nooit meer een strijd om kinderen aan het lezen te krijgen.

Tijdsbesparing

Gemak

Kinderen kunnen Asgaard Saga volledig zelfstandig doorlopen. Door middel van monitoring en de rapportage mogelijkheden kan het kind altijd gevolgd worden in de vooruitgang. Daarnaast is het een groot voordeel dat Asgaard Saga zowel op school als ook thuis gespeeld kan worden!

Wetenschappelijk

Wetenschap

Asgaard Saga is ontwikkeld aan de Radboud Universiteit, in verschillende wetenschappelijk studies onderzocht en bewijst keer op keer dat kinderen meer plezier, motivatie en leeskilometers maken en daardoor beter leren lezen. Ervaar het zelf en pre-order de gratis demo!

Word de held in je eigen verhaal!

Dit is hoe het werkt

1
GAMELICENTIE

Wilt uw kind Asgaard Saga spelen? Dan kunt u de gamelicentie via onze pagina kopen. Wij raden u aan om (vooral in het begin) online begeleiding te koppelen aan uw licentie.

5
ONLINE BEGELEIDING

De licentie is onlosmakelijk verbonden aan een behandelsessies pakket. Deze kunt u aanschaffen bij Dyslexie Online via onze shop. Wij koppelen de sessies automatisch aan uw Asgaard Saga licentie.

3
LET’S GO!

Na aanschaf van een behandelsessies pakket nemen wij contact met u op om sessies in de agenda van één van onze dyslexiespecialisten in te plannen.

De voordelen van Asgaard Saga

Kinderen kunnen volledig zelfstandig oefenen

Gamen zorgt voor meer motivatie

Met meer motivatie oefenen kinderen vaker

Vaker oefenen verhoogt het leesniveau

Hulp is altijd dichtbij, support op afroep

Meer weten over Asgaard Saga?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wil je zelf eens kijken in Asgaard Saga? Schrijf je in voor een gratis pre-order van de Asgaard Saga demo! Via de demo krijg je inzicht in: Hoe de wereld van Asgaard Saga er uit ziet, welke oefeningen en opdrachten zorgen voor leesplezier en leesvaardigheid, welke resultaten direct gemonitord worden en hoe je deze inziet én hoe de intrinsieke motivatie gestimuleerd wordt.

Schrijf je in voor een gratis pre-order van de Asgaard Saga demo!

Asgaard Saga demo
Contactformulier

    Aantal kinderen dat al leert met Asgaard Saga!

    2287