Particulier-ballon

Asgaard Saga voor thuis

Gamification

Gamification

Asgaard Saga sluit volledig aan bij de belevingswereld van kinderen. Met gamification technologie zorgt het er voor dat kinderen lezen leuk gaan vinden en daardoor meer leeskilometers maken. Nooit meer een strijd om kinderen aan het lezen te krijgen.
Tijdsbesparing

Gemak

Kinderen kunnen Asgaard Saga volledig zelfstandig doorlopen. Door middel van monitoring en de rapportage mogelijkheden kan het kind altijd gevolgd worden in de vooruitgang. Daarnaast is het een groot voordeel dat Asgaard Saga zowel op school als ook thuis gespeeld kan worden!
Wetenschappelijk

Wetenschap

Asgaard Saga is ontwikkeld aan de Radboud Universiteit, in verschillende wetenschappelijk studies onderzocht en bewijst keer op keer dat kinderen meer plezier, motivatie en leeskilometers maken en daardoor beter leren lezen. Ervaar het zelf en pre-order de gratis demo!

Word de held in je eigen verhaal!

In drie simpele stappen kun je starten met Asgaard Saga en daarmee het leesplezier, de effectiviteit en efficiëntie van je leesondersteuning vergroten

1

GAMELICENTIE

Starten met Asgaard Saga? Dan kunt u de gamelicentie via onze pagina kopen. Wij raden u aan om (vooral in het begin) online begeleiding te koppelen aan jouw licentie.

5

ONLINE BEGELEIDING


Het is mogelijk om een  behandelsessies pakket te kopen. Deze kunt u aanschaffen bij Dyslexie Online via onze shop. Wij koppelen de sessies automatisch aan jouw Asgaard Saga licentie.

3

LET’S GO!


Na aanschaf van een behandelsessies pakket nemen wij contact met je op om sessies in de agenda van één van onze dyslexiespecialisten in te plannen.

De belangrijkste voordelen van werken met Asgaard Saga

Linda van Elk | Intern begeleider IKC de Kubus
Vergroten van de intrinsieke motivatie
Lees verder
Asgaard biedt leerlingen de mogelijkheid om in een gamewereld gericht te oefenen met lezen en spellen. De game komt tegemoet aan de basisbehoeften van de leerlingen en dat vergroot in veel gevallen de intrinsieke motivatie.
Jasmijn
Opdrachten doen in boekjes was zo saai!
Lees verder
Ik vind spelen met Asgaard Saga héél leuk! Je hebt elke dag 10 opdrachten, soms zou ik er wel 100 willen! Veel opdrachten zijn spelletjes en die vind ik tof om te spelen. Eerder moest ik opdrachten maken in een boekje en dat was heel erg saai!
Van Raf uit groep 7
Als je verder in het spel komt, kun je steeds leukere dingen doen!
Lees verder
Asgaard Saga is leuk als je ver bent gekomen, want dan moet je opdrachten doen. En dat zijn dan ook leuke opdrachten! Dat maakt Asgaard Saga leuk. Weet je wat het ook leuk maakt... je kunt nu verstoppertje doen met elkaar!

Aantal kinderen dat leert met Asgaard Saga!

0