Wist u dat wij onze eigen Asgaard Saga spellen hebben?

Asgaard Saga - De Lerende Mens - Regelkwartet

Wist u dat wij onze eigen Asgaard Saga spellen hebben?

Zoals bijvoorbeeld het kwartet, superleuk! Regelkwartet is een leuk kaartspel om de hoogfrequente spellingregels te oefenen. Er kan zelf gekozen worden met welke spellingregel(s) geoefend gaat worden. Het spel kan ingezet worden tijdens een dyslexiebehandeling, maar kan ook op school gespeeld worden. Ook is het een leuk spel om thuis te spelen. Het spel kan met kind en oefenpartner gespeeld worden. Er kunnen ook meerdere kinderen mee doen.


Deze en nog veel meer leuke Asgaard Saga items kun je vinden in onze shop. De verzendkosten zijn gratis!

PS. Bent u behandelaar? Dan kunt u uw eigen logo op de Asgaard Saga promotie items laten drukken! Kijk daarvoor op de promoshop van De Lerende Mens.